Mjeshtër për ëmbëlsira orientale

kastori e1650367866546
Ëmbëltore Shejlla
Publikuar
31/03/2022
Skadon
30/04/2022
Lokacioni
Lipjan
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Embeltore Shejlla në Lipjan shpall një vend të lirë pune në dyqanin tonë  si:

  • Mjeshtër për ëmbëlsira orientale

Kriteret për aplikim:

  • Të keni PERVOJE pune në pozitën e kërkuar;
  • Të keni aftësi organizimi;
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në :

  • arabellagashi.rsm@gmail.com

ose na kontaktoni në celular:

  • 044 309 533

Shpalljet e ngjashme

09/05/2022