Mirëmbajtës/e

rugove kosovo e1604593874352
Rugove
Publikuar
11/04/2022
Skadon
30/04/2022
Lokacioni
Pejë
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në fabrikën e djathit “Rugove” Sh.P.K. në Drelaj, Pejë. Pozitat e hapura janë:

MIRËMBAJTËS/E

Disa nga përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Bën pastrimin e zyrave të fabrikës.
 • Bën pastrimin e sallave të prodhimit, të paketimit dhe ambienteve të tjera të fabrikës.
 • Bën largimin e mbeturinave.
 • Si dhe bën punë të ngjashme që lidhen me pastërtinë e zyrave dhe hapësirave tjera të fabrikës së djathit.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • E preferueshme të ketë së paku 1 vit përvojë pune.
 • Të jetë banor i regjionit të Pejës.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Çka ofron Korporata RUGOVE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Transport nga qyteti i Pejës për në fabrikë.

Si të aplikohet:

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë.

Afati i fundit për aplikim është data 30 prill 2022, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

Shpalljet e ngjashme

Rrobalarës/e (1)   Rahovec e re
22/05/2022
Mirëmbajtës/e (1)   Rahovec e re
22/05/2022
05/05/2022