Mësimdhënes të gjuhës Frënge dhe Gjermane

Connect School 150x150 1
Connect-School
Publikuar më
28/09/2020
Qyteti
Pejë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Connect School kërkon mësimdhënës të gjuhës frënge dhe gjermane!

  • Të ketë njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës përkatëse.
  • Të ketë përvojë pune.
  • Përparësi kanë ata të cilët kanë diplomë universitare.

Dorëzoni CV-në tuaj në email adresën: connectschoolpeje@gmail.com ose drejtpërdrejtë në zyrën e shkollës sonë afer Fakultetit të Biznesit në Pejë.

Për informata të tjera na kontaktoni në 049675445

Listime të ngjashme

Asistent/e   Prishtinë e re
29/10/2020
Sekretar/e   Prishtinë e re
29/10/2020
Prokuror Disiplinor i OAK   Prishtinë e re
29/10/2020