Merchandiser (30)

bucaj shpk e1599899175762
Bucaj
Publikuar më
08/12/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Korporata Buçaj me rastin e festave të fundvitit shpall konkurs për pozitën Merchandiser (30 Pozita), për regjionet e ndryshme të Kosovës. Do të punohet 4 ditë (nga data 28/12/2020 deri me 31/12/2020) dhe pagesa për këto 4 ditë do të jetë 100 euro bruto.

Merchandiser në Komunat:

 1. Prishtinë (5 pozita);
 2. Fushë Kosovë (1 pozitë);
 3. Podujevë (1 pozitë);
 4. Ferizaj (3 pozita);
 5. Gjilan (pozita);
 6. Vushtrri (2 pozita);
 7. Mitrovicë (2 pozita);
 8. Lipjan (pozita);
 9. Malishevë (1 pozitë);
 10. Komoran (2 pozita);
 11. Pejë (2 pozita);
 12. Gjakovë (2 pozita);
 13. Prizren (2 pozita);
 14. Suharekë (1 pozitë);
 15. Klinë (1 pozitë);
 16. Istog (1 pozitë);

Përshkrimi i punës:

 • Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe mbushjen e rafteve me produkte në marketet e caktuara;
 • Kontrollon dhe përcjellë afatet e produkteve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë  të paktën të përfunduar shkollën e mesme.  Diploma universitare është përparësi;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të punës nën presion dhe të jenë të orientuar në detaje.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV ose aplikacionin e korporatës Buçaj përmes e-mail adresës elektronike në: hr@bucaj-ks.com

Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com. CV apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën dhe komunën për të cilën aplikoni (Merchandiser)

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 08 Dhjetor 2020 deri më 11 Dhjetor 2020.