Menaxheri i Vizibilitetit dhe Komunikimit

EUKOJUST European Union Kosovo Justice Sector Programme e1633078058885
EU Kosovo Justice Sector Programme
Publikuar më
01/10/2021
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

A shquheni pёr aftësi të mira analitike, në shkrim, komunikim publik ose komunikim me grupe tё ndryshme? A jeni të gatshëm të angazhoheni në një ambient ku punohet shumë e ku vlerёsohet puna juaj?

Bёhuni pjesё e ekipit tё European Union / Kosovo Justice Sector Programme duke aplikuar pёr vendin e lirë tё punёs mё poshtё:

Menaxheri i Vizibilitetit dhe Komunikimit

Klikoni në vegzën në vijim, për të shkarkuar Përshkrimin e Plotë të detyrave:

https://tinyurl.com/y2h52psu

Afati i fundit për aplikim është: 14 tetor 2021.

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

Ciceron/e   Podujevë
26/11/2021
25/11/2021
23/11/2021