Menaxher/e i Projektit

handikos e1611495258532
HANDIKOS
Publikuar
24/05/2022
Skadon
01/06/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës — HANDIKOS shpall konkurs për pozitën menaxher/e të projektit “Ngritja e mirëqenies së fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe prindërve të tyre, si reagim ndaj ndikimit të COVID-19”.

Ky projekt implementohet nga HANDIKOS, në partneritet me Save the Children në Kosovë.

Kandidatët e interesuar ftohen të dorëzojnë CV-në, letrën e motivimit, kopjen e diplomës; dhe referencat në: handikos@handi-kos.org, me titull: “Menaxher i projektit’’, deri më datë 1 qershor 2022, ora 23:59.

Më poshtë termat e referencës:

Shpalljet e ngjashme