Menaxher/e i Përmbajtjes Televizive

Kujtesa logo NEW e1560262650669
Kujtesa Net
Publikuar më
02/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend te lirë pune në pozitën :

Menaxher i  Përmbajtjes Televizive - Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të ketë njohuri për përmbajtje televizive, filma dhe spkektrin e mediave dixhitale
 • Të ketë kuptim të qartë të përmbajtjes televizive e cila ofrohet në treg (lista e kanaleve / ç’farë përmbajtje televizive transmetohet, filma, shfaqje televizive, kohëzgjatje e përmbajtjeve/emisioneve, të drejtat e përmbajtjes, ekzkluziviteti, çmimet)
 • Të monitoroj ndryshimet në përmbajtjen televizive të konkurrentëve
 • Të propozoj përmbatje shtesë të përshtatshme (kanale televizive, përmbajtje të filmave)
 • Të identifikoj, kontaktoj dhe negocioj me ndërrmarjet që ofrojnë përmbajtje telvizive

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Të ketë përvojë paraprake në një fushë të ngjashme (e preferuar)
 • Aftësi të forta analitike për të vlerësuar shpejtë mundësitë e biznesit
 • Njohuria e nivelit të lartë të Gjuhës Angleze e domosdoshme
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion dhe të jetë i gatshëm te punoj me orar fleksibil
 • Të jete fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht  ndaj ndryshimeve
 • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 02.06.2020 deri më datë 09.06.2020. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Listime të ngjashme

16/10/2020
Menaxher/e, Shitës/e   Vushtrri
12/10/2020
12/10/2020
03/10/2020