Menaxher/e

taprrap 150x150 1
Taprrap Delivery
Publikuar më
09/01/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Taprrap Delivery është duke kërkuar të punësojë një menagjer/e me përvojë.

Detyrat kryesore janë:

 • Mbikëqyrja dhe menagjimi i shpërndarjes së porosive nga restorantet partnere tek klientët;
 • Analizimi i vëllimit të porosive dhe planifikimi i punëtorëve për shpërndarje në raport me numrin e porosive;
 • Planifikimet buxhetore;
 • Rritja e cilësisë dhe shpërndarje të porosive në mënyrë sa më të shpejtë dhe efikase;
 • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i databazës së klientëve;
 • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i marrëdhënieve me restorante/partnerë;
 • Mirëmbajtja e rregullt e veturave, skuterëve dhe pajisjeve tjera;
 • Menagjimi dhe rekrutimi i punëtorëve shpërndarës (delivery);
 • Raportimi tek aksionarët e kompanisë në baza të rregullta mbi ecurinë e punës dhe mbarëvajtjen e kompanisë; dhe
 • Detyra të tjera që delegohen nga aksionarët e kompanisë që ndërlidhen me pozitën e menagjerit.

Kriteret

 • Diplomë universitare (e domosdoshme, preferohen drejtimet nga Fakulteti Ekonomik)
 • Përvojë në pozita menagjuese (preferohet sektori HORECA)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese
 • Aftësi për të planifikuar dhe mbikëqyrur buxhetin dhe shpenzimet buxhetore të kompanisë
 • Aftësi të mira për mirëmbajtje të raporteve me stafin dhe zgjerim te stafit sipas nevojës
 • Njohja e adresave në qytetin e Prishtinës është përparësi

Nëse i plotësoni kushtet, ju pëlqejnë sfidat dhe dëshironi të rriteni së bashku më kompaninë Taprrap, e mirëpresim aplikimin tuaj.

Aplikimin mund ta bëni duke e dërguar CV-në tuaj së bashku me një letër të shkurtër të motivimit ku shpjegoni se pse jeni personi i/e duhur për këtë pozitë.

Dokumentet e kërkuara duhet t’i dërgoni në email adresën taprrap.delivery@gmail.com deri më datën 22 janar 2021.

Taprrap Delivery

Listime të ngjashme

07/01/2021