Mekanik (2)

renault 150x150 1
Renault Kosova
Publikuar më
13/05/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Mundësi punësimi në Auto-Mita:

  • Mekanik (2 pozita)  

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Riparon veturat që përcaktohen nga udhëheqësi;
  • Kujdeset për pajisjet e servisit;
  • Të jetë korrekt me porositjen e materialeve dhe administrimin e tyre;
  • Të bashkëpunon me departamentet përkatëse;
  • Të zbaton masat e sigurisë

Specifikat e punës:

  • Përvojë relevante;
  • Duhet të jetë në gjendje të punon nën presion;
  • E preferueshme te ketë njohuri të gjuhës serbo-kroate.

Shënim: Për këtë pozitë, në mungesë të CV-së, ju mund të dërgoni aplikimin tuaj edhe në viber ose whtsapp duke përshkruar shkurtimisht njohuritë tuaja, eksperiencen dhe informatat personale: +383 45 68 68 68

Mundësi shumë e mirë për t'u avancuar në karrierë. Ju do të jeni pjesë e një ambient fantastik me ekipin më të mirë.

Të gjithë ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në hr@automita.com.

Magjistralja Prishtinë-Shkup
KM.5, Peroc, 1000 Prishtinë, Kosovë
+383 (0)38600045, info@automita.com
automita.com