Masazhere (2)

64x64 life massage
Life Massage
Publikuar më
08/03/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Sport  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Qendra "Life Massage" është në kërkim të dy kandidateve që kanë njohuri rreth masazhes.

Të interesuarat duhet të kenë:

  • Njohuri rreth Masazhes dhe teknikave te Fizioterapis
  • Të kenë njohuri bazike të gjuhës angleze
  • Të kenë mirësjellje.

Nr kontaktues 044146141

Prishtinë, Rruga Qamil Hoxha 12/3.