LLM Scholarships

chicago law min e1558603271190
Chicago-Kent College of Law
Publikuar më
25/05/2021
Qyteti
SHBA
Lloj listimi
Bursa  

Përshkrimi

Për avokatët dhe profesionistët e biznesitRegjistrimi për programin e LL.M. në vjeshtë 2021

me bursa 75% dhe 100% të garantuara shkollimi

Chicago-Kent College of Law, Illinois Tech – Shkolla e Drejtësisë e bazuar në SHBA së bashku me Shkollën e Ligjit Amerikan (SAL) shpall dy programe të ndërlidhura me bursa të garantuara shkollimi 75% dhe 100% për avokatë, studentë të vitit të fundit të drejtësisë, profesionistë në biznes (me diplomim në bachelor dhe +3 vjet eksperiencë në pozicione drejtuese).

Programi i Shkollës së Drejtësisë Amerikane në Athinë

 • Semestri i parë: Tetor-Dhjetor – 5 kurse online, part-time, 5 klasa në fundjavë nga Çikago
 • Semestri i dytë: Shkurt- Maj – 5 kurse me prezencë, part-time, klasa në fundjavë në Greqi
 • Të gjitha 10 kurset e mbajtura nga Profesorë Amerikanë nga Chicago-Kent
 • Certifikatë nga Shkolla e Ligjit Amerikan dhe Kolegji i Drejtësisë Chicago-Kent
 • Nuk kërkohet TOEFL ose IELTS
 • Tarifa e Programit SAL: 6 500 EUR e pagueshme në tre ose më shumë këste
 • Afati i hershëm: 5 500 EUR (zbritje – 1 000 EUR); pagesa paradhënie jep 600 EUR zbritje, që do të thotë se pagesa e shkollimi është 4 900 EUR
 • Afati: herët – 31 Maj, i rregullt – 25 Korrik, 2021
 • Dorëzoni dokumentacionin e mëposhtëm në mënyrë elektronike:
  • CV në anglisht, duke përfshirë emri, mbiemri dhe adresa e postës elektronike të referentëve tuaj të shënuar në CV-në tuaj
  • Kopjen e diplomës ose deklaratën e universitetit për studentët Bachelor
  • Kopjen e Pasaportës dhe / ose ID tuaj
 • Dokumentacioni duhet të dërgohet ne adresat e mëposhtme të email-it:

Ose dërgojeni aplikimin tuaj online

LL.M në Kolegjin e Drejtësisë Chicago-Kent, Illinois Tech

 • Vetëm një semestër studimi LL.M në Çikago (Gusht-Dhjetor ose Janar-Maj)
 • Diplomë LL.M nga Chicago-Kent në B.A, Ligji Ndërkombëtar dhe Transnacional
 • Diploma të specializuara LL.M në dy semestra në: LL.M në Avokati GjyqësoreLL.M në të Drejtën Ndërkombëtare të Pronësisë IntelektualeLL.M në Ligjin e Shërbimit FinanciarLL.M në Inovacion dhe Teknologjinë Ligjore
 • Nuk kërkohet TOEFL ose IELTS
 • 75% bursë e garantuar e shkollës LL.M
 • Bursë shkollimi 100% LL.M për të diplomuarin SAL me GPA përfundimtare 3.8
 • Shkollimi fiks LL.M: 10 000 USD në vend të 43 000 USD të rregullt
 • Shkolla fikse LL.M: 7 250 USD për semestrin e dytë fakultativ
 • Akses në praktikat e jashtme dhe praktikat në SHBA
 • Mundësi për të shtyrë pranimin në LL.M të Chicago-Kent gjatë tre viteve akademike
 • Studime doktorale (Ph.D./SJD) me 50% -75% bursë pas përfundimit të LL.M
 • Vendndodhja më e mirë në botë – godina e Chicago-Kent ndodhet në zemër të Çikagos – një nga tregjet kryesore ligjore dhe financiare të vendit.

Më shumë informacion.