Kuzhinieri dhe Picamen

Mersine
Publikuar më
10/08/2020
Qyteti
Junik
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Mersine hapë vende pune me orarë të plotë në këto kategori:

1) Ndihmës kuzhinier/e;
1) Kuzhinier
1) Picamen

Te interesuarit/at duhet t’a dërgojnë CV-në e tyne në: gjotaimer10@gmail.com,

Adresa: Junik

Apo mund të shkruajnë në viber ( 049253153