Kuzhiniere

64x64 loopus consulting
Loopus Consulting
Publikuar më
22/09/2020
Qyteti
Lipjan
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Për klientin tonë, jemi në kërkim të një kuzhinieres me përvojë pune e cila do të duhet të përgadis/gatuaj ushqim për 30 punonjës.

Pozicioni është i hapur për në Qytezën e Lipjanit, prandaj aplikueset duhen të organizojnë transportin e tyre.

Ofrohen pages e knaqshme, kontratë pune, kontribute pensionale, etj

Puna ofrohet për periudhë të gjatë kohore, në një ambient super modern pune, dhe me kolektiv bashkëpunues.

VËREJTJE: Vetëm aplikueset e suksesshme do të ftohen për intervistë, prandaj luteni të dërgoni CV tuaja duke theksuar përvojat tuaja të mërhershme në email adresën loopusconsulting@gmail.com deri me datën 27.09.2020.

Aplikimet pas kësaj date nuk do të meren parasysh.