Kuzhinier, Ndihmes Kuzhinier/e, Kamarier/e, Barist

mcm beach 150x150 1 e1611494255390
MCM Beach
Publikuar
22/04/2022
Skadon
01/05/2022
Lokacioni
Ulqin
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

  • Titulli: Kuzhinier, Ndihmes Kuzhinier/e, Kamarier/e dhe Barist
  • Kompania: MCM Beach
  • Orare i plote
  • Lokacioni: Ulqin – Mail te zi

Dërgoni CV-n tuaj në hr@mcmcamping.me  apo kontaktoni ne numrin 049 70 90 70.

Data e Skadimit 01.05.2021

Shpalljet e ngjashme

17/05/2022
Ndihmës/e punëtor/e   Mitrovicë
05/05/2022