KPK: Pajisje të fitnesit dhe këndit të lojërave në natyrë

UNHCR Kosovo e1602238855469
UNHCR
Publikuar më
09/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Tendera  

Përshkrimi

KËRKESË PËR KUOTIM

Furnizimi, instalimi dhe dizajni i pajisjeve të fitnesit në natyrë dhe i pajisjeve për këndin e lojërave të fëmijëve në natyrë

Komisioneri i Lartë i Kombeve të Bashkuara për Refugjatët (UNHCR) në Kosovë fton të gjitha kompanitë profesionale të interesuara të japin oferta për sigurimin e mallrave dhe shërbimeve të mëposhtme;

  • Referenca: KPK/2020/07
  • Furnizimi, instalimi dhe dizajni i pajisjeve të fitnesit në natyrë dhe i pajisjeve për këndin e lojërave të fëmijëve në natyrë

Detajet e artikujve të kërkuar dhe dokumentet e plota të specifikimeve, si dhe Formulari i UNHCR-së për Regjistrimin e Shitësit mund të kërkohen me e-mail nga keqa@unhcr.org. Ju lutemi të shënoni numrin e referencës së KPK-së në titullin e e-mailit tuaj.

Kompanitë e interesuara duhet të jenë kompani të regjistruara në Kosovë.

Dorëzimi i i KPK-së:

Do ta vlerësonim nëse e marrim kuotimin tuaj më ose përpara ditës së premte, 16 tetor 2020, ora 17:00 me e-mail në adresën keqa@unhcr.org

Listime të ngjashme