Konsulent i Shërbimeve ndaj Konsumatorit (Gjuhë Gjermane)

Publikuar më
14/07/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Konsulent i Shërbimeve ndaj Konsumatorit me Gjuhë Gjermane

Sutherland është themeluar në ShBA në vitin 1986 dhe është kompani globale që mirret me proceset e bizneseve.  Në Kosovë është hapur në vitin 2017 dhe ka rreth 250 të punësuar që ofrojnë përkrahje teknike dhe kujdes ndaj klientëve për tregun Gjerman.

Sutherland është në kërkim të kandidatëve gjermanfolës që dëshirojnë të punojnë për platformën lidere në botë për shitje online.

Cilat janë detyrat e juaja?

 • Të Përgjigjeni në pyetjet, kërkesat dhe ankesat e konsumatorëve duke iu ofruar zgjidhje korrekte
 • Të ofroni informata aktuale mbi produktet dhe shërbimet e Klientit tonë
 • Sjellje dhe komunikim profesional në komunikim me telefon dhe në të shkruar me e-mail.
 • Të mirëmbani relacione me konsumatorët dhe prezantoni kompaninë në mënyrë profesionale.

Çka presim ne nga ju?

 • Nivel shumë të mirë të gjuhës gjermane (në të shkruar dhe të folur)
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
 • Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime
 • Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta
 • Aftësi adaptimi me dinamikën e punës

Çka përfitoni ju nga ne?

 • Paga konkurruese
 • Benefite shtesë (Sigurim Shëndetësor, mbulim të shpenzimeve të transportit, bonuse)
 • Trajnim intenziv dhe i vazhdueshëm me standarde dhe kualitet global për kujdes ndaj konsumatorit
 • Mundësi zhvillimi profesional

Nëse ju përshtaten kriteret e përmendura dërgoni CV e juaj në gjuhën angleze ose gjermane.

Mund të na kontaktoni në:

 • E: kosovo.careers@sutherlandglobal.com
 • Tel.: +383 49 955 470

Listime të ngjashme

Ekspert/e konsulent/e ligjor/e   Prishtinë e re
28/10/2020
Konsulentë vendor (2)   Prishtinë e re
28/10/2020
27/10/2020
Jurist/e   Prishtinë e re
27/10/2020