Konkurs vjetor për subvencionim të projekteve filmike

Qendra Kinematografike e Kosoves QKK e1632899002531
Qendra Kinematografike e Kosovës
Publikuar më
29/09/2021
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Grante  

Përshkrimi

Këshilli Drejtues i QKK-së në mbledhjen e mbajtur me 27.09.2021, ka vendosur të shpallë të hapur konkursin vjetor për subvencionim të projekteve filmike në këto kategori:

  • konkursin për film të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë artistik dhe dokumentar;
  • konkursin për film të shkurtër dhe të gjatë të animuar;
  • konkursin për film debutues të metrazhit të gjatë artistik;
  • konkursin për koproduksion minor për film të metrazhit të gjatë artistik;
  • konkursin për postproduksion për film të metrazhit të gjatë artistik;
  • dhe konkursin për zhvillim skenari për film të metrazhit të gjatë.

Afati i fundit për të aplikuar mbështetje të projekteve filmike është data 28 tetor, 2021.

Aplikimi bëhet online përmes faqes zyrtare të QKK-së.

Për më shumë informata vizitoni seksionin e konkursit në webfaqen e QKK-së duke klikuar KËTU.

Shpallja e plotë.

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

Drejtor/e në SHFMU   Istog e re
02/12/2021
Roje Objekti   Podujevë e re
02/12/2021
Inxhinier/e i/e Implementimit   Prishtinë e re
01/12/2021