Konkurs për subvencionim të projekteve filmike për 2020

qkk 150x150 1
Qendra Kinematografike e Kosovës
Publikuar më
22/07/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Grante  

Përshkrimi

Qendra Kinematografike e Kosovës, në bazë të nenit 33, 34 dhe 35 të Ligjit Nr. 2004/22 për Kinematografinë dhe Rregullores Nr 07/2016 për suvencionimin e projekteve filmike të QKK-së shpall konkurs në këto kategori:

  • konkursi për film të metrazhit të shkurtër dhe të gjatë artistik dhe dokumentar
  • konkursi për film të shkurtër dhe të gjatë të animuar
  • konkursi për film debutues të metrazhit të gjatë artistik
  • konkursi për koproduksion minor për film të metrazhit të gjatë artistik
  • konkursi për postproduksion për film të metrazhit të gjatë artistik si dhe
  • konkursi për zhvillim skenari për film të metrazhit të gjatë.

Afati i fundit për të aplikuar për mbështetjen e projekteve filmike është 31 Gusht, 2020.

Aplikimi bëhet online përmes faqes zyrtare të QKK-së.

Për më shumë informata klikoni KËTU.

Listime të ngjashme

Branch Manager   Mitrovicë e re
28/10/2020
Ekspert/e konsulent/e ligjor/e   Prishtinë e re
28/10/2020