Konkurs për rekrutim në Kalanë e Harilaqit (14)

kosovo logo 150x150 1 e1604661172151
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Publikuar më
12/10/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

MKRS shpall konkurs për rekrutim në projektin "Vazhdimi i punimeve konservuese - restauruese në Kështjellën (Kalanë) Harilaqit – 2021”, për këto pozita:

  • 1 arkeolog këshilltar;
  • 1 konservator – restaurues;
  • 4 mjeshtër konservimi;
  • 8 punëtorë;

Procedurat e konkurrimit:

Konkursi eshte i hapur per te gjithe kandidatet e interesuar qe i plotesojne kriteret e percaktuara ne konkurs

Shenim: Caktimi i cmimit per mjeshter konservimi bazohet ne tregun e lire te punes.

INFORMATE E PERGJITHSHME PER TE GJITHE KANDIDATET

Data e aplikimit nga data 14.10.2021 Dokumentacioni i kandidateve duhet te dergohet deri me 22.10.2021 ne adresen: Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit/Departamenti i Trashegimise Kulturore per projektin e IAK: "Vazhdimi i punimeve konservuese - restauruese ne Keshtjellen (Kalane) Harilaqit - 2021"

⇒ Shpallja e plotë.

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

Recepsionist/e (3)   Prishtinë
25/11/2021
Zyrtar/e për Biblioteka   Prishtinë
23/11/2021
Zyrtar/e për Biblioteka   Prishtinë
23/11/2021