Punëtorë/e për shpërndarje (Delivery)

taprrap 150x150 1
Taprrap
Publikuar më
18/07/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kompania Taprrap hapë konkurs për të pranuar punëtorë dhe punëtore për shpërndarje të produkteve (delivery).

Kushtet për kualifikim janë:

  • Posedimi i lejes për qarkullim me makinë,
  • Gatishmëria për të vozitur skuter,
  • Njohja e rrugëve dhe adresave në qytetin e Prishtinës.

Përparësi kanë kandidatet apo kandidatët që kanë përvojë në shpërndarje (delivery).

Për të aplikuar mund të kontaktoni në:

044 10 15 20

apo përmes email adresës: taprrap.delivery@gmail.com

Listime të ngjashme