Këshilltar i Përgjithshëm / Sekretar i Korporatës

trepca 150x150 1 e1611495361299
Trepça Sh.A.
Publikuar
21/05/2022
Skadon
20/06/2022
Lokacioni
Mitrovicë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

  • Pozita: Këshilltar i Përgjithshëm / Sekretar i Korporatës
  • Vendi i punës: Mitrovicë - Parku Industrial
  • I përgjigjet: Bordit Mbikëqyrës të Drejtorëve;
  • Kohëzgjatja e kontratës: Tri (3) vite, me mundësi vazhdimi
  • Orari i punës: I plotë

Afati i konkursit është i hapur 30 ditë dhe në nga data e publikimit në shtypin ditor.

Shkarko dokumentet e nevojshme të listuara më poshtë

Shpalljet e ngjashme

25/06/2022
Zyrtar/e për Logjistikë   Deçan e re
25/06/2022
Zyrtar/e i/e Pasurisë   Deçan e re
25/06/2022
25/06/2022
24/06/2022