Këshilltar/e për të rinjtë

kec KOSOVO e1561552422363
Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)
Publikuar më
16/07/2020
Qyteti
Gjilan
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

FTESË PËR APLIKIM
K-0040

  • Pozita: Këshilltar/e për të rinjtë në projektin "Fuqizimi dhe aftësimi i të rinjve përmes mundësive të reja"
  • Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)
  • Vendi i punës Gjilan
  • Data e fillimit të angazhimit: 01.08.2020
  • Data e përfundimit të angazhimit 30.06.2022

Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund ta shkarkoni në vegzën në vijim: Përshkrimi i detyrave të punës.

Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese në email adresën  vendepune@kec-ks.org deri më 22 korrik 202016.00h.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shpallja e plote e punes.