Vende të lira të punës

Beauty Laser Prishtine e1596543729568
Beauty Laser Prishtina
Publikuar më
04/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Qendra estetike italiane, Beauty Laser Prishtinë, kerkon te zgjeroje stafin ne pjesen e estetikes.

Ofrohet trajnim FALAS, rroge baze + bonuse dhe ambient i kendshem i punes.

Merren parasysh CV te derguara ne e-mail: staffbiolaserprishtina@gmail.com

Listime të ngjashme

29/09/2020
28/09/2020
25/09/2020
23/09/2020