Kërkesë për ofertë: auditimi vjetor i projektit

handikos logo
HANDIKOS
Publikuar më
22/12/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Auditim  
Lloj listimi
Tendera  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

HANDIKOS fton auditorët e licencuar dhe akredituar në Kosovë të dërgojnë ofertat e tyre për auditim vjetor të projektit “Promovimi i parandalimit të dhunës ndaj fëmijëve me aftësi të kufizuara në të gjitha mjediset në Kosovë”, për vitin fiskal 2021.

Dokumentet për aplikim:

  • Oferta financiare (pa TVSH; HANDIKOS si organizatë joqeveritare është e liruar nga TVSH)
  • Certifikata e regjistrimit të biznesit
  • Certifikata e gjendjes penale (pas përzgjedhjes)
  • Vërtetimi tatimor (pas përzgjedhjes)

Procedura e aplikimit:

Aplikacionet duhet të dorëzohen në formë elektronike në handikos@handi-kos.org me subjektin HK_SIDA_Audit, apo fizikisht të vendosura në zarf me mbishkrimin “HK_SIDA_Audit”, në zyret e HANDIKOS në Rr. “Nekibe Kelmendi”, Veternik, Prishtinë, deri më datë 28/12/2021.

Termat e referencës.

 

Listime të ngjashme