Kërkesë për oferta për auditim vjetor të organizatës

handikos logo
Handikos
Publikuar
22/02/2022
Skadon
01/03/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Auditim  
Lloji
Tendera  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës — HANDIKOS fton auditorët e licencuar në Kosovë të dërgojnë ofertat e tyre për auditim vjetor të organizatës, për vitin fiskal 2021.

Dokumentet që duhet të dorëzohen për aplikim:

  1. Oferta financiare (pa TVSH; HANDIKOS si organizatë joqeveritare është e liruar nga TVSH)
  2. Certifikata e regjistrimit të biznesit
  3. Certifikata e gjendjes penale (pas përzgjedhjes)
  4. Vërtetimi tatimor (pas përzgjedhjes)

Procedura e aplikimit:

Aplikacionet duhet të dorëzohen në formë elektronike në handikos@handi-kos.org, apo fizikisht të vendosura në zarf me mbishkrimin “HK_Audit”, në zyret e HANDIKOS në Rr. “Nekibe Kelmendi”, Veternik, Prishtinë, deri më datë 01/03/2022.

Termat e referencës.

Shpalljet e ngjashme

Biblotekist/e   Istog e re
22/05/2022
19/05/2022
Mësimdhënës/e   Deçan
19/05/2022
18/05/2022