Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study (YES) Program

YES Alumni Kosova 150x150 1
YES Program
Publikuar më
01/09/2020
Qyteti
SHBA
Kategoria
Lloj listimi
Bursa  

Përshkrimi

Dëshironi të kaloni një vit shkollor në Amerikë?

Financuar nga Departamenti i Shtetit Amerikan, programi Youth Exchange and Study (YES) është një bursë e plotë e cila i ofron nxënësve të shkollave të mesme në Kosovë mundësinë për të jetuar me një familje amerikane dhe për të studiuar një vit në një shkollë të mesme amerikane – pa pagesë!

Aplikimet për vitin akademik 2021-2022 janë të hapura, gjithçka që duhet të bëni është të hapni një llogari ne ueb faqen: https://buff.ly/30iPlni dhe të plotësoni nje aplikim të përbërë prej disa pyetjeve biografike dhe 3 eseve te shkurta.

Afati i fundit për aplikim është 15 tetor 2020.

Shihni kriteret e kërkuara për aplikim https://buff.ly/3js94uC

About YES

For information about the YES programs, please visit: www.yesprograms.org or http://ac-see.org/new/yes-program