Kamariere f (2), Banakier/e f/m (1)

villa argjiro 150x150 1
Vila Argjiro
Publikuar më
18/07/2020
Qyteti
Prizren
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Vila Argjiro në Prizren është në kërkim të pozitave si më poshtë:

  • Kamariere F - 2 pozita
  • Banakier/e F/M- 1 pozitë

Për të dy pozitat kërkohet që kandidatët të i plotësojnë këto kritere:

  • Të ketë kryer minimum shkollën e mesme
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Eksperiencë pune (preferohet)
  • Të ketë njohuri të gjuhes angleze si dhe ndonjë gjuhë tjetër është aset plus.

Vila Argjiro është biznes familjar me pronarë Suzana dhe Bashkim Avdiu (investitor nga diaspora), dhe ju ofronë një ambient modern pune si dhe pagë konkuruese në treg.

Ju lutem dergoni CV-tuaj më së largu deri me datë 25.07.2020
në email: 22.baki@hotmail.ch