Kamarier/e, Ndihmës Kuzhinier, Delivery, Mirëmbajtëse (4)

64x64 Sarajeva Steakhouse
Sarajeva Steak House
Publikuar më
03/05/2021
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

"Sarajeva Steak House" në Prishtinë shpall konkurs në këto pozita:

  1. Kamarier/e
  2. Ndihmës kuzhinier
  3. Delivery boy
  4. Mirëmbajtëse/pastruese

Kushtet e aplikimit:

  • Të kenë përvojë pune.
  • Të jenë të gatshëm për punë në grup.
  • Të  zotëroj shkathtësi te shkëlqyeshme komunikimi.
  • Të jenë serioz në punët dhe përgjegjësit e tyre.

Të interesuarit mund të dërgojnë informatat e tyre në:

info@sarajevasteakhouse.com  ose 045 684 132 prej ores 08:00 deri 17:00

Konkursi mbetet i hapur deri me 20 maj 2021

Listime të ngjashme

03/08/2021
Liaison Officer    Prishtinë
29/07/2021
17/07/2021