Kamarier/e, Banakier/e

Viva Fresh Store e1604672119789
Viva Fresh Store
Publikuar më
03/11/2020
Qyteti
Kosovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KONKURS PËR PUNË

Pozitat e lira për Restaurant

 • Kamarier/e
 • Banakier/e

Prishtinë, Ferizaj, Mitrovicë, Prizren, Fushë Kosovë, Deçan, Hani Elezit, Kaçanik, Kamenicë, Korishë, Lipjan, Malishevë, Podujevë, Pozhoran, Rahovec, Shtime, Suharekë dhe Viti.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjajshme;
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;

Për të aplikuar, dërgo CV ose Aplikacionin në recruiting@vivafresh-rks.com apo në pikën e Viva Fresh Store apo në pikën më të afërt të Viva Fresh Store.

Konkursi i hapur deri më 30.11.2020

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë?

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi.
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët.
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi.
 • Saktësi në pagat mujore.
 • Mundësi të vazhdueshme të avancimit në pozita të ndryshme.
 • Trajnime të certifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh.
 • Mbrojtje dhe siguri në punë.
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.