Kamarier/e-Banakier/e

64x64 Gambini logo
Gambini
Publikuar më
26/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Përgjegjësitë:

  • Të mirëpresë dhe shërbejë konsumatorët në lokal;
  • Të promovojë produktet që ofrohen
  • Të ndihmojë në përgatitje të ëmbëlsirave (cookies)
  • Përgatit kafe, çaj, lëngje sipas kërkesës së konsumatorëve
  • Të bëj pagesat e shërbimeve të ofruara
  • Të mirëmbajë zonën e banakut dhe pajisjeve që përdoren

Gambini, ne ndihemi si familje, andaj kërkojmë kandidatë me energji pozitive që përshtaten me frymën tonë ekipore.

Të interesuarit mund të na kontaktojnë në nr. e tel: +383 45 161 718.

Afati i fundit për aplikim është data 03 Shtator 2020.