Kamarier/e (4), Banakier/e – Barista (2)

Logo JUFKA e1614265722195
Jufka Casa Di Pasta
Publikuar më
25/02/2021
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Një koncept i ri Italian po vjen në kryeqytet, shumë shpejt!

Jufka po bëhet gati t’ju shërbej me pasta dhe pizza unike dhe me shije autentike direkt nga Italia.

Kërkojmë bashkëpunëtor për të filluar udhëtimin tonë së bashku:

  • Kamarier/e (4 pozita)
  • Banakier/e – Barista (2 pozita)

*gjinia femërorë ka prioritet

KUSHTET:

Si bashkëpunëtor, ju do të punoni në një ambient të ri me kulturë moderne të punës dhe do të përfitoni një PAKO ATRAKTIVE me:

  • Pagesë konkurruese
  • Sigurim shëndetësor
  • Kontribute të paguara

KUALIFIKIMET:

  • Përvojë mbi 2 vite në restorant
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi!

Aplikoni duke dërguar CV në jobs@jufka.biz ose duke kontaktuar në 049 666 555.

Afati i fundit për aplikim është data: 28 Shkurt 2021