Junior Zyrtar për Blerje

ferronikeli newco
NewCo Ferronikeli Complex
Publikuar më
20/10/2020
Qyteti
Drenas
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

 • Pozicioni: Junior Zyrtar për Blerje
 • Departamenti: Prokurim
 • Lokacioni: Drenas, Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatit dokumentacionin dhe bënë realizimin e kërkesave për blerje sipas procedurave të aplikueshme në kompani
 • Ofron ndihmë në gjetjen e furnitorve te rinjë
 • Zgjidhë mospërputhjet në fatura si dhe kushtet dhe termat tjerë të procesit
 • Mundëson dorëzimin në kohë te materialeve / produkteve sipas kushteve të negociuara

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diplomë Universitare
 • Përvojë pune në fushen e prokurimit do të përbëjë avantazh
 • Shkathtësi të mira komunikuese dhe organizative
 • Te jetë interaktiv dhe bashkëpunues me të tjerët
 • Njohuri të shkelqyeshme të gjuhes angleze (në të shkruar dhe në të folur-obligative)
 • Aftësi kompjuterike të shkëlqyeshme (Microsoft office)

Kushte e punës:

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 29/10/2020, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Junior Zyrtar për Blerje”

* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Listime të ngjashme

26/02/2021
Edukator/e   Drenas
24/02/2021
Zyrtar/e i/e të Hyrave   Prishtinë
23/02/2021
Zyrtar/e Ekzekutiv/e   Prishtinë
23/02/2021
Zyrtar/e i/e TI-së   Prishtinë
23/02/2021