Java Backend Developer (disa pozita)

Intertec
Publikuar më
10/12/2021
Skadon
11/01/2022
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Java Backend Developer

Vendi: Prishtinë, Kosovë

Lloji: Pozitë e përhershme

Niveli: JUNIOR, INTERMEDIATE apo SENIOR
(DISA POZITA TË HAPURA)

Shiqo detalet e pozitës apo/dhe apliko ONLINE.

Apo dërgo rezymen dhe një letër motivuse:
hr.kosovo@intertec.io

 

Listime të ngjashme

23/01/2022
Mjek/e Specialist/e (3)   Prishtinë
22/01/2022