Inxhinier/e i ndërtimtarisë

Arhing
Publikuar më
14/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Arhing hap konkurs për një vend pune:

Pozita: Inxhinier I ndërtimatirsë

Kualifikimet, detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Master i/e profilit ndertimtari (konstruktiv apo hidro).
  • Të jetë i aftë të punoj llogari statike.
  • Të jetë i aftë të kontrolloj punën në teren.
  • Të ketë përvojë në projektim dhe mbikqyrje.
  • Të jetë i/e gatshëm të punoj në zyre dhe teren.
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
  • Të jetë i/e gatshëm të mësoj programe dhe sisteme të reja të punës.
  • Të jetë i/e gatshëm të punoj në ekip.
  • Janë të hapur të trajnohen dhe ti trajnojnë të tjerët.
  • Kërkojnë të avansohen në karrierë.

Përparsi do të kenë kandidatët të cilët perveq programeve bazike per llogaritje njohin edhe programin Allplan.

Për aplikim ju lutemi të plotësoni formularin në linkun në vijim.

Të interesuarit të dergojnë CV-të e tyre dhe Referencat në e-mailin: admin@arhing.com me subject [Aplikim për punësim - Ndërtimtari] deri me datën 17.10.2020.

Nese keni ndonjë problem në aplikim ju lutemi na kontaktoni në admin@arhing.com apo 038 613 035.

Vetëm të përzgjedhurit do të kontaktohen për intervistë.

Ju falenderojmë paraprakisht.

Listime të ngjashme

20/01/2021
20/01/2021