Internship Programme of German Businesses 2022

german embassy kosovo e1604661397970
Internship Programme of German Business
Publikuar më
05/10/2021
Qyteti
Gjermani
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Apply for the Internship Programme of the German Businesses.

The Internship Programme of German Businesses for the Countries of the Western Balkans offers up to 75 students and young graduates the opportunity to gain practical experience by doing internships in companies in Germany. The internships last between three and six months.

The application deadline is 16.11.2021.

Find out more below

---

A jeni gati të diplomoheni në bachelor, master apo studime PhD? A jeni student i sapo diplomuar? A ndjeheni sikur nuk jeni sfiduar mjaftueshëm profesionalisht dhe nuk jeni gati për tregun e punës? A jeni të interesuar të përjetoni eksperienca të punës hands-on në Gjermani? A jeni të interesuar të shihni se si duket profesioni juaj i ardhshëm në realitet? A jeni gati të rritni aftësitë tuaja në gjuhën angleze dhe/ose gjermane?

Atëherë ju duhet të ndjekni eventin tonë online dhe të informoheni më shumë rreth Programit të Praktikës së Biznesit Gjerman (Internship Programme of German Business).

Çfarë e bënë Programin e Praktikës së Biznesit Gjerman (Zoran Djindjic Internship Programme of German Business for the countries of the Western Balkans) kaq të veçantë?

Duke aplikuar dhe duke u bërë pjesë e “Internship Programme of German Business”, ju do të pajiseni me:

  • Tre - gjashtë muaj praktikë në kompani gjermane në Gjermani.
  • Marrjen e eksperiencës së dorës së parë dhe njohuri profesionale në kompanitë kryesore në Gjermani.
  • Rritjen e aftësive të buta, lidhjeve ndër-kulturore dhe daljen nga zona e rehatisë.
  • Takimin e shumë njerëzve të ri ambicioz nga i gjithë Ballkani Perëndimor.
  • Pjesëmarrje në rrjetin alumni që është aktiv dhe gjithmonë në rritje të profesionalistëve të rinjë.

Kjo dhe shumë më tepër ju presin në rrugëtimin që do ju ndryshojë jetën gjatë kohës në Gjermani.

Linku për Zoom:
https://us06web.zoom.us/j/89042993248

Meeting ID: 890 4299 3248
Passcode: 703431

Shpallja e plotë.

Bashkohuni me ne në 28.10.18h dhe na lejoni të ju ndihmojmë për çdo pytje tuajën.

Për më shumë informata:
www.stipendienprogramm.org

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

Chancellor's International Scholarship   Mbretëri e Bashkuar
22/11/2021