Instruktor/e në Gjuhë Gjermane për platformat code dhe scratch

Universum Digital Academy
Universum Digital Academy
Publikuar më
05/10/2020
Qyteti
Online
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Universum Digital Academy shpall konkurs për:

  • Instruktor/e ne Gjuhe Gjermane per platformat code dhe scratch.

Instruktoret do të kenë për detyrë trajnimin e fëmijëve të moshave 6-18 vjeç.

Orari: Part-Time (sipas angazhimit me grupe).

Lokacioni: Online

Kriteret për pranim:

  • Preferohet të ketë diplomë Bachelor në fushat teknologjike
  • Njohuri ne Gjuhe Gjermane
  • Të ketë njohuri dhe përvojë në platformat Code dhe Scratch
  • Të ketë dëshirë dhe aftësi të punojë me grupmosha të reja
  • Të ketë qasje pozitive

Si të aplikoni?

Plotëso aplikacionin në vijim: https://forms.gle/uR3cjATAReqLBBtV9.

Afati i fundit për aplikim: 9 Tetor 2020.

Për informata shtesë kontakto digitalacademy@universum-ks.org.

Listime të ngjashme

21/01/2021
Supply Chain Officer   Mitrovicë
21/01/2021
20/01/2021
08/01/2021