Hidraulik

itbm
ITBM Group
Publikuar më
07/10/2020
Qyteti
Fushë Kosovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kompania ITBM shpall konkurs per poziten e punes: Hidraulik

Lokacioni: Baza e UNMIK-ut, Zona Industriale, Prishtine

Përshkrimi i Punës:

 • Shqyrtim i planit të ndërtimit dhe specifikime për të përcaktuar paraqitjen e punimeve hidraulike;
 • Identifikimi i mjeteve të nevojshme dhe pajisjeve të posaçme;
 • Instalim, riparim dhe mirëmbajtje të pajisjeve të ujit  dhe tubave;
 • Instalim, riparim dhe mirëmbajtjet të sistemeve të ngrohjes së ujit;
 • Instalim, riparim dhe mirëmbajtje të sistemeve hidraulike dhe komponentëve të tyre;
 • Experiencë në profilin përkatës;
 • Të jetë i pastër penalisht;
 • Asiston ekipen ne rast nevoje;
 • Njohuri ne fusha tjera – perparesi;

Gjuhët e kërkuara:

 • Shqip-Shumë mire
 • Anglisht-avantazh

Lloji i punësimit:

 • Me orar të plotë

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne email ne hr@itbmgroup.com