Furnizim me pajisje të IT Tablet 

sos fshatrat
SOS Fshatrat e Fëmijëve
Publikuar më
03/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Tendera  

Përshkrimi

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve fton ofertuesit e kualifikuar që të ofertojnë për furnizim me pajisje të IT: Tablet për nevojat e fëmijëve përfitues nga Programi Fuqizimi i Familjes Fushë Kosovë sipas specifikacionit në vijim:

18 copë - Tablet

Brand : Samsung , Lenovo .

Network Technology : GSM / CDMA / HSPA / LTE

Dimensions: 247 x 171 x 8.3 mm (9.72 x 6.73 x 0.33 in)

SIM: Nano-SIM (MUST)

Display

Type:  IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors

Size:  10.1 inches, 295.8 cm2 (~70.0% screen-to-body ratio)

Resolution:  800 x 1280 pixels, 16:10 ratio (~149 ppi density)

Platform              

OS:  Android 7.1 (Nougat) Minimum

CPU:  Quad-core 1.8 GHz Cortex-A53

Memory   

Card slot: microSDXC (dedicated slot)

Internal: 32GB 2GB RAM eMMC 5.1

Main Camera  5 MP, AF 1080p@30fps

Sound  Loudspeaker   Yes, dual speakers

3.5mm jack   Yes

WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot

Bluetooth  4.0, A2DP, LE

GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS

USB microUSB 2.0

Battery  Non-removable Li-Po 7000 mAh battery

Charging Standard charging 10W

Ofertuesi së bashku me ofertën duhet të dorëzojë:

Çertifikatën e regjistrimit të biznesit/ NUI

Çmimet duhen të kuotohen në euro pa tvsh

Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe e vulosur /apo në letër me logo zyrtare Ne ofertë të ceket garancioni i pajisjes

Afati i dorëzimit të pajisjeve

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë  (30 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

Kriteret e përzgjedhjes së ofertës janë si vijon:

  1. Plotësimi i specifikacionit të kërkuar
  2. Afati më i gjatë i garancionit
  3. Afati me i shkurtër i dorëzimit të pajisjeve
  4. Pas plotësimit të kritereve te lartpermendura , çmimi më i volitshëm

Ofertuesit e interesuar mund t’i dërgojnë dokumentet dhe ofertën e bashkangjitur ne email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën: 10.06.2020 Ofertat e dërguara me vonesë nuk do te shqyrtohen

Listime të ngjashme

15/10/2020
06/10/2020
Elektricist   Fushë Kosovë
06/10/2020