Ftesë për trajnim: Instalimet Elektrike

kimerk e1558652355977
KIMERK
Publikuar më
03/07/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Ftesë për pjesëmarrje në trajnime

Të nderuar studentë të inxhinierisë dhe punëkërkues,

Klasteri i Industrisë së Metalit dhe Energjisë së Ripertëritshme (KIMERK) ju fton të merrni pjesë në trajnimin “Instalimet Elektrike” që do të organizohet në kuader të projektit "Enhance capacity of local companies to access regional and international markets” ” i cili është mbështetur nga projekti Creating Employment through Export Promotion.

Ky trajnim ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të inxhiniereve të rinjë punëkërkues ne fushen e Instalimeve Elektrike

Afati per aplikim eshte deri me daten 15.07.2020.

  • Trajnimi zgjatë 10 ditë;
  • Trajnimi është pa pagesë dhe në fund te trajnimit do të leshohen certifikatat e pjesemarrjes;
  • Trajnimi do te mbahet online dhe koha e mbajtjës së trajnimit do të caktohen në ndërkohë dhe të gjithë pjesëmarrësit e perzgjedhur do të njohtohen paraprakisht.

Aplikimi mund te bëhët duke derguar CV-ne tuaj përmes email adreses: info@mireckcluster.org

Me shume informacion.