Ftesë për ofertë: Video-xhirim

Inject e1612087732430
Iniciativa për Drejtësi dhe Barazi - INJECT
Publikuar
28/04/2022
Skadon
13/05/2022
Lokacioni
Prishtinë
Lloji
Tendera  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Skadon: 13 maj 2022

Lokacioni: Prishtinë

Iniciativa per Drejtësi dhe Barazi – INJECT kërkon të angazhoj kompani video produkcioni për të bërë xhirimin e trajnimit 50-60 minutësh.

Shërbimi i kërkuar përfshinë:

  • xhirimin e dy trajnimeve 25-30 minutëshe (60 min xhirim gjithsejt);
  • post-produkcion: efektet zanore, redaktimin e tingullit dhe videos; vendosjen e titrave; vendsosjen e grafikoneve dhe/apo animacionit.

Dokumentet për aplikim:

  • Oferta financiare (pa TVSH. INJECT është organizatë joqeveritare e liruar nga TVSH).
  • Certifikata e regjistrimit të biznesit.
  • Shembuj të punës paraprake (disa punë nga portfolio)

Aplikacionet duhet të dorëzohen në formë elektronike në info@inject-ks.org me subjektin “Ofertë për video-xhirim”, deri më datë 13 maj 2022.

 OJQ Iniciativa për Drejtësi dhe Barazi-INJECT, u krijua për të fuqizuar ligjërisht gratë dhe për të avokuar tek institucionet për mbrojtjen e të drejtave sociale, ekonomike dhe kulturore të grave.