Ftesë për ofertë: furnizim me derivate të naftës dhe benzinës

64x64 handikos kosovo
Handikos
Publikuar më
14/07/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Tendera  

Përshkrimi

HANDIKOS, Shoqata e Paraplegjikëve dhe e Paralizës së Fëmijëve të Kosovës është e interesuar për lidhjen e një kontrate kornizë dy (2) vjeçare për furnizim me derivate të naftës dhe benzines për nevojat e organizatës.

Ftohen të gjithë të interesuarit që aplikacionet e tyre t’i dorëzojnë në pliko të mbyllur, deri më datë 24 korrik 2021, ora 16:30 në zyret e HANDIKOS, me adresë: Rr. Nekibe Kelmendi, Veterrnik, Prishtinë.

Kriteret për aplikim dhe dokumentet për dorëzim i gjeni në termat e referencës më poshtë:

Termat e Referencës.