Ftesë për ofertë: auditimi vjetor i projektit

handikos logo
HANDIKOS
Publikuar
16/04/2022
Skadon
30/04/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Auditim  
Lloji
Tendera  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

HANDIKOS fton auditorët e licencuar dhe akredituar në Kosovë të dërgojnë ofertat e tyre për auditim vjetor të projektit “Advancing inclusive societies for the People with Disabilities in Western Balkans Region”, për vitin fiskal 2021.

Dokumentet për aplikim:

  • Oferta financiare (pa TVSH; HANDIKOS si organizatë joqeveritare është e liruar nga TVSH)
  • Certifikata e regjistrimit të biznesit

Aplikacionet duhet të dorëzohen në formë elektronike në handikos@handi-kos.org me subjektin ‘HK_Treshold_Audit’, apo fizikisht të vendosura në zarf me mbishkrimin “HK_Treshold_Audit”, në zyret e HANDIKOS në Rr. “Nekibe Kelmendi”, Veternik, Prishtinë, deri më datë 22/04/2022.

Më poshtë gjeni termat e referencës: