Ekspert/Lehtësues për Trajnim (ngritjen e fondeve)

handikos
HANDIKOS
Publikuar më
11/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve-HANDIKOS po kërkon një Ekspert/Lehtësus për Trajnim, me qëllim të zhvillimit të përmbajtjes së programit të trajnimit dhe ofrimit të trajnimit mbi Ngritjen e fondeve, gjatë vitit 2020.

Kjo në kuadër të projektit ''Promovimi i gjithëpërfshirjes në proceset konsultative për reformat e qeverisjes dhe administratës publike në sektorin e aftësisë së kufizuar në nivel lokal, nacional dhe regjional''.

Ofertuesit janë të mirëpritur të dorëzojnë aplikacionet e tyre në mënyrë elektronike në handikos@handi-kos.org, deri më 25.08.2020, në orën 17:00.

Më poshtë mund t'i gjeni termat e referencës për këtë pozitë: