Ekonomiste, kuzhinier-e, kamarier-e, shankist-e, mikpritëse

eppc kosovo albania e1558652112850
EPPC Kosovo
Publikuar më
08/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

The White Tree kërkon ekonomiste, kuzhinierë/e, ndihmës/e kuzhinierë/e, kamarierë/e, shankistë/e dhe mikpritëse.

Kandidati/ja duhet të jetë profesionist/e me përvojë në pozitën që aplikon dhe të jetë i/e gatshëm/gatshme të punoj sipas specifikave dhe kërkesave të vendit të punës.

Pozitat e lira:

 • Ekonomiste;
 • Kuzhinierë/e;
 • Ndihmës/e Kuzhinierë/e;
 • Shankist/e supervisor/e;
 • Shankistë/e;
 • Kamarierë/e;
 • Mikpritëse (nikoqire).

Specifikat e punës:

 • Kandidati/ja duhet të ketë së paku 1 vit përvojë pune;
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi;
 • Kanididati/ja duhet jetë në gjendje të punoj nën presion, shpejt dhe me efikasitet;
 • Orari i punës është me dy ndërrime (07:00-15:00 dhe 15:00-23:00);
 • Puna zhvillohet në gjashtë ditë të javës;
 • Puna jashtë orarit të rregullt paguhet shtesë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Detyrat dhe përgjegjësitë delegohen sipas specifikave dhe nevojave të pozitës përkatëse, e të cilat diskutohen në intervistë me kandidatët e kualifikuar.

Të dhënat:

 • Pozicioni: Të ndryshme;
 • Vendndodhja: Prishtinë (Pejton);
 • Paga: Shumë konkurruese;
 • Aplikimet mbyllen: 14.06.2020.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicioninpërkatës për të cilin aplikoni (p.sh. nëse aplikoni për kuzhiniere, në subject e shkruani ‘Kuzhiniere’) në adresën e e-mail-it:

kosovo@eppc.al

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen

Listime të ngjashme