Eduktator/e joformal/e

handikos logo
HANDIKOS
Publikuar
09/03/2022
Skadon
14/03/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS shpall konkurs për pozitën edukator/e joformal/e në kuadër të projektit “Ngritja e mirëqenies së fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe prindërve të tyre, si reagim ndaj ndikimit të COVID-19”.

Ky  projekt implementohet nga HANDIKOS  në partneritet me Save the Children në Kosovë.

Kandidatët e interesuar ftohen të dorëzojnë dokumentacionin përkatës në e‑mail: handikos@handi-kos.org, me titull “Aplikim: Eduktator/e joformal/e” deri më 14 mars, 2022, në ora 23:59.

Termat e referencës.