E-Learning: Kurse falas online

64x64 50x50 jahjaga foundation
Fondacioni Jahjaga
Publikuar më
14/09/2021
Qyteti
Online
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

E-learning Jahjaga Foundation është platformë e mësimit online e hapur për të gjithë, me qasje të thjeshtë dhe pa pagesë.

Qëllimi i platformës së mësimit online është qe të ofrojë mundësi të ndryshme për të mësuar në lidhje me të drejtat e njeriut, gjithëpërfshirjen dhe diversitetin, si dhe barazinë gjinore në një format që është i lehtë për t’u qasur dhe për t'u përdorur.

Kurset në dispozicion

  • Rruga për barazi gjinore
  • Mbledhja e fondeve për fushatë zgjedhore
  • Përfshirja e Burrave në Avokim për Barazi Gjinore
  • Përfshirja e Burrave në Avokim për Barazi Gjinore
  • Përfitimet e Diversitetit Gjinor

https://elearning.jahjagafoundation.org/

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

Inxhinier/e i/e Implementimit   Prishtinë e re
02/12/2021
Administrative & Supply Officer   Prishtinë e re
02/12/2021