Dizajner Grafik

aztech electronics e1558613570272
Aztech
Publikuar më
17/09/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Dizajn  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektroshtëpiakeve në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

Kompania AZTECH shpall konkurs - vend të lirë pune në përpozitën:

Dizajner grafik

Përgjegjësitë:

 • Bashkëpunon me stafin për ideimin dhe krijimin e dizajneve të marketingut
 • Përgatit materiale për postime dhe për oferta në formatin e rrjeteve sociale
 • Përshtatë dizajnet sipas llojit të materialit të kërkuar
 • Kryen detyra dhe projekte të tjera sipas ecurisë së punës në marketing.

Kushtet:

 • Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë,
 • Shkathtësi dhe njohuri në Programet e Adobe (përparsi kanë ata që dinë Adobe After Effect dhe Adobe Premiere Pro),
 • Aftësi për të realizuar koncepte dhe ide të dizajneve nga zero,
 • Portfolio me punime të deritanishme,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë,
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 07.10.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Prano njoftimet me email