Dizajner/e Grafik/e

aztech e1634146158173
Aztech
Publikuar
06/06/2022
Skadon
06/07/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Dizajn  
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar. AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

Dizajner Grafik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bashkëpunon me stafin për ideimin dhe krijimin e dizajneve të marketingut,
 • Përgatit materiale për postime dhe për oferta në formatin e rrjeteve sociale,
 • Përshtat dizajnet sipas llojit të materialit të kërkuar,
 • Kryen detyra dhe projekte të tjera sipas ecurisë së punës në marketing.

Kushtet:

 • Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë,
 • Shkathtësi dhe njohuri në Programet e Adobe

(Përparësi kanë ata që dinë Adobe After Effect dhe Adobe Premiere Pro),

 • Aftësi për të realizuar koncepte dhe ide të dizajneve nga zero,
 • Portfolio me punime të deritanishme
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë,
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë

Ne ofrojmë:

 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovar
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional
 • Pagë konkuruese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 06.07.2022

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Apliko
Drop files here browse files ...
Drop files here browse files ...