Depoist/Transportues (2)

am clothes 150x150 1 e1611493921176
A&M Clothes
Publikuar më
14/02/2021
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Konkurs AM

A&M Clothes hape vend të lire pune për:

 • Pozita e kerkuar:Depoist/Transportues
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës:  Çagllavicë / Prishtinë
 • Afati për Aplikim: deri më  28/02/21

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri mbi principet e transportit  dhe pëvoje pune paraprake.
 • Kategoria B

MËNYRA E APLIKIMIT:

 • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com
 • Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti

Listime të ngjashme

Roje Pyelli (2)   Podujevë
04/05/2021