Delivery guy – Shperndares me skuter

pasta fasta e1559219922626
Pasta Fasta
Publikuar më
07/10/2021
Qyteti
Ferizaj
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Pasta FASTA hap poziten per shperndares ushqimi me skuter ne Ferizaj ( lokacioni tek The Village ).

Pergjegjesite :

  • Shperndarje e pastave me skuter dhe veture.
  • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit te punes.
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje dhe pastrim i vendit te punes.

Per aplikim ne numrin e telefonit : 045680216

Prano njoftimet me email